Zo werkt het

Kies uit onze verschillende bloedonderzoeken, zoek de SaniTest locatie bij jou in de buurt en ga naar je afspraak toe voor de afname. Vervolgens ontvang je jouw resultaten vaak al binnen 24 uur zodat je snel inzicht krijgt in jouw gezondheid!

Stappen van SaniTest bestelling

Bestel een onderzoek

Bij SaniTest helpen we u om werk te maken van uw gezondheid. Zo boek je eenvoudig een onderzoek, zonder doorverwijzing van de huisarts. We bieden onderzoeksprogramma’s die zijn samengesteld door de medische specialisten van het IJsselland Ziekenhuis. Er zijn algemene preventieve onderzoeken, zoals een uitgebreide gezondheidscheck. Of gerichter, zoals onderzoek naar vitaminen of je PSA waarde. Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met een van onze contact mogelijkheden

vrouw op SaninTest website
afspraak maken bij SaniTest

Maak je afspraak

Direct na het kiezen van de test maak je een afspraak op één van onze locaties. Daar zijn we uniek in. We hebben locaties verspreid door heel Nederland en regelmatig komen er nieuwe locaties bij. Kies de locatie bij jou in de buurt, vervolgens kies je een datum en tijdstip. Het kán zijn dat je nuchter moet zijn (met andere woorden, niet ontbijten ‘s ochtends) of voor 10:00 uur in de ochtend al bloed af moet laten nemen. Deze informatie vind je bij het onderzoek zelf, maar ook bij onze veelgestelde vragen.

Laat je onderzoeken

Bezoek de gekozen locatie op de geplande tijd en datum en zorg ervoor dat u de meegestuurde loopbrief uitgeprint meeneemt. Heeft u een bloedonderzoek besteld? Let er dan op dat u bovenkleding aan hebt met korte mouwen of mouwen die gemakkelijk op te stropen zijn. Het onderzoek neemt niet veel tijd in beslag. Dit zal hoogstens 5 tot 10 minuten duren.

bloed laten prikken bij SaniTest voor gezondheidsonderzoek
Resultaten van je SaniTest gezondheidsonderzoek

Ontvang de resultaten per mail

De uitslag zal u meestal binnen 24 tot 48 uur ontvangen. Dit is afhankelijk van welke test u heeft gekozen. Weten wat de rapportagetijd bij uw onderzoek is? Dit is te vinden in de omschrijving van het desbetreffende onderzoek.

De uitslagen zullen per beveiligde mail naar u worden toegestuurd wanneer deze binnen komen vanuit het laboratorium. Indien u vragen heeft over de uitslag kunt u contact opnemen met de klantenservice van SaniTest via de contact pagina. Zij zullen u vervolgens verder helpen.

Snel inzicht in uw gezondheid

Op deze manier heeft u binnen een paar eenvoudige stappen direct inzicht in uw gezondheid. Met deze resultaten is het vervolgens mogelijk om gericht aan de slag te gaan met uw gezondheid. Vaak is alles gewoon helemaal goed, maar een met een preventief onderzoek kunt u dit garanderen. Wanneer er toch een afwijking gevonden wordt in uw resultaten, zal dit worden toegelicht door een arts microbioloog. Indien nodig kun je hiermee naar de huisarts of een specialist om verdere stappen te ondernemen.

snel inzicht in je gezondheid door een bloedonderzoek bij SaniTest

Over SaniTest

Het IJsselland Ziekenhuis

Alle testen van SaniTest gebeuren in samenwerking met het IJsselland Ziekenhuis in Rotterdam. Dit zodat we de hoge kwaliteit van onze testen kunnen garanderen.

Het IJsselland ziekenhuis een partner van SaniTest