Een vermoeden van een inhalatieallergie? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 60,- per test

Een vermoeden van een voedselallergie? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen binnen bepaalde soorten voedsel.

€ 60,- per test

Denkt u bloedarmoede te hebben? Doe dan de test. Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem en geïrriteerd zijn.

€ 60,- per test

Ongeveer een kwart van alle mensen heeft te maken met een hoog Cholesterol. Meet je cholesterol door een Cholesterol test te doen via SaniTest.

€ 60,- per test

Voor de diabetes test wordt je bloedsuikerwaarde gemeten. Deze bloedtest wordt afgenomen en geanalyseerd door het IJsselland ziekenhuis.

€ 60,- per test

Van veel factoren, waaronder een groot aantal bloedwaarden, is bekend dat zij iets kunnen vertellen over het risico op Hart- en vaatziekten. Als er sprake is van een verhoogd risico, kan je hier rekening mee houden door bijvoorbeeld leefstijlaanpassingen en/of medicatie.

€ 50,- per test

Met de PSA-test wordt het bloed getest op de stof PSA. Een verhoogde hoeveelheid van deze stof kan wijzen op de aanwezigheid van prostaatkanker.

€ 44,- per test

Met het schildklier bloedonderzoek wordt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon in het bloed gemeten. Deze hormonen kunnen de aanleiding zijn van een aantal klachten klachten.

€ 29,- per test

Testosteron, het sleutelhormoon dat we allemaal kennen van mannelijke fysieke kenmerken en gezondheid. Dit hormoon speelt een essentiële rol in het algemene welzijn. et deze testosteron test kun je eenvoudig en snel zelf je testosteron niveau testen en een eventueel testosteron tekort signaleren.

€ 50,- per test

Tekorten of overschot aan vitamine B1 (thiamine), B6 (pyridoxine), B11 (foliumzuur) en B12 op sporen? Doe dan de vitamine test bij SaniTest.

€ 75,- per test

Reserveringssysteem

Laden...

Veelgestelde vragen over onze bloedonderzoeken

Uiteraard willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kan je in 3 eenvoudige stappen een test bestellen:

  • Klik op de gewenste test.
  • Klik vervolgens op maak een afspraak.
  • Kies de gewenste locatie en tijd en controleer of de juiste test staat aangegeven.
  • Vul de benodigde gegevens in.
  • Om de order af te ronden voert u de betaling uit via een van de aangegeven betalingsmogelijkheden.

Zodra jouw bestelling is afgerond ontvangt u van ons per mail een bevestiging van uw bestelling. Hierin vind je meer informatie over de vervolgstappen van de test.

SaniTest werkt uitsluitend samen met de meest vooraanstaande gecertificeerde laboratoria in Nederland. Deze laboratoria voeren regelmatig kwaliteitsborgingstesten uit. Dit zijn dezelfde laboratoria die veel artsen gebruiken om hun testen uit te voeren. Als je meer wilt weten over het validatieproces, neem dan gerust contact met ons op.

Met uw gegevens wordt op een professionele manier omgegaan. De opgegeven gegevens zullen na de afspraak 1 maand worden bewaard. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We helpen u graag. Stuur ons een e-mail op info@SaniTest.nl met uw vraag. Heeft u een vraag over uw bestelling? Vermeld dan ook het bestelnummer. Het is ook mogelijk om het  contactformulier op onze website te gebruiken of te bellen naar 010 322 0800.

Het is mogelijk om een afspraak te verplaatsen. Dit is tot een dag van tevoren mogelijk. De afspraak is telefonisch of via de mail te verzetten. Indien u dit op een later moment doet, is het mogelijk dat het geld niet meer te retourneren is.

Dit is afhankelijk van de test die u heeft besteld. Dit kunt u vinden in de omschrijving die bij de test staat.

Dit is afhankelijk van de test die u heeft besteld. Dit kunt u vinden in de omschrijving die bij de test staat.

Nee u hoeft geen account te hebben om een bestelling te plaatsen.  

Venapunctie is eigenlijk het aanprikken van een ader. Dit wordt gedaan met een holle naald. Voor al onze bloedtesten wordt het via de venapunctie gedaan.   

Bij klachten adviseren wij altijd naar de huisarts gaan. Ook wanneer de uitslagen van de testen goed zijn, adviseren wij bij klachten naar de huisarts te gaan.

De bloedonderzoeken zijn ook zakelijk te koop. Het is mogelijk om meerdere testen te bestellen voor medewerkers. Voor een groepsafspraak adviseren wij om te bellen naar onze klantenservice op: 010 322 0800.