PCR test

Bij SaniTest boek je een PCR test in Capelle aan den IJssel. Het afnemen van de PCR test duurt maximaal 15 minuten, deze…

Sneltest

Je corona sneltest in Capelle aan den IJssel laten afnemen? Dat kan bij SaniTest. De type test die wij gebruiken is: ’Roche SARS-CoV…

Antistoffen test

Onze antistoffen test wordt afgenomen door het bloedafname team van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel…

Sneltest / Antigentest (zelftest)

Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test (25 stuks) voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Vereist geen…

Zwangerschapstest

Wilt u een betrouwbare zwangerschapstest af laten nemen? Dat kan bij SaniTest. Hogere kwaliteit dan bij de drogist en onderzocht in een lab.

SOA-test

Soa test afnemen? Dat kan bij SaniTest. Onze test onderzoekt de volgende drie soa’s: Chlamydia, gonorroe en trichomona.

PSA-test

Met de PSA test wordt het bloed getest op de stof PSA. Een verhoogde hoeveelheid van deze stof kan wijzen op de aanwezigheid van prostaatkanker.

Bloedarmoede test

Denkt u bloedarmoede te hebben? Doe dan de test. Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem en geïrriteerd zijn.

Diabetes test

Voor de diabetes test wordt je bloedsuikerwaarde gemeten. Deze bloedtest wordt afgenomen en geanalyseerd door het IJsselland ziekenhuis.

Schildklier bloedonderzoek

Met het schildklier bloedonderzoek wordt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon in het bloed gemeten. Deze hormonen kunnen de aanleiding zijn van klachten.

Allergie test (voedsel)

Heb je het vermoeden dat je een voedselallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

Allergie test (inhalatie)

Heb je het vermoeden dat je een inhalatieallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

Reserveringssysteem

Laden...