Heb je het vermoeden dat je een inhalatieallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 38,- per test

Onze antistoffen test wordt afgenomen door het bloedafname team van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel…

€ 40,- per test

Heb je het vermoeden dat je een voedselallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 38,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de basis gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 14 bepalingen.

€ 120,- per test

Denkt u bloedarmoede te hebben? Doe dan de test. Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem en geïrriteerd zijn.

€ 32,- per test

Ongeveer een kwart van alle mensen heeft te maken met een hoog Cholesterol. Meet je cholesterol door een Cholesterol test te doen via SaniTest.

€ 50,- per test

Voor de diabetes test wordt je bloedsuikerwaarde gemeten. Deze bloedtest wordt afgenomen en geanalyseerd door het IJsselland ziekenhuis.

€ 32,- per test

Bij SaniTest boek je een PCR-Test in Capelle aan den IJssel. Het afnemen van de PCR-test duurt maximaal 15 minuten, deze…

€ 65,- per test

Met de PSA test wordt het bloed getest op de stof PSA. Een verhoogde hoeveelheid van deze stof kan wijzen op de aanwezigheid van prostaatkanker.

€ 44,- per test

Met het schildklier bloedonderzoek wordt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon in het bloed gemeten. Deze hormonen kunnen de aanleiding zijn van klachten.

€ 29,- per test

Je Corona sneltest in Capelle aan den IJssel laten afnemen? Dat kan bij SaniTest. Het type test die wij gebruiken is: ‘Roche SARS-CoV…

€ 35,- per test

Soa test afnemen? Dat kan bij SaniTest. Onze test onderzoekt de volgende drie soa’s: Chlamydia, gonorroe en trichomona.

€ 75,- per test

Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test (25 stuks) voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Vereist geen…

€ 105,- per test

Wilt u een betrouwbare zwangerschapstest af laten nemen? Dat kan bij SaniTest. Hogere kwaliteit dan bij de drogist en onderzocht in een lab.

€ 47,- per test

Tekorten of overschot aan vitamine B1 (thiamine), B6 (pyridoxine), B11 (foliumzuur) en B12 op sporen? Doe dan de vitamine test bij SaniTest.

€ 75,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de uitgebreide gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 24 bepalingen.

€ 180,- per test

Reserveringssysteem

Laden...