Heb je het vermoeden dat je een inhalatieallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 60,- per test

Heb je het vermoeden dat je een voedselallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 60,- per test

Denkt u bloedarmoede te hebben? Doe dan de test. Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem en geïrriteerd zijn.

€ 32,- per test

Ongeveer een kwart van alle mensen heeft te maken met een hoog Cholesterol. Meet je cholesterol door een Cholesterol test te doen via SaniTest.

€ 50,- per test

Voor de diabetes test wordt je bloedsuikerwaarde gemeten. Deze bloedtest wordt afgenomen en geanalyseerd door het IJsselland ziekenhuis.

€ 32,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de basis gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 21 bepalingen.

€ 120,- per test

Van veel factoren, waaronder een groot aantal bloedwaarden, is bekend dat zij iets kunnen vertellen over het risico op Hart- en vaatziekten. Als er sprake is van een verhoogd risico, kan je hier rekening mee houden door bijvoorbeeld leefstijlaanpassingen en/of medicatie.

€ 50,- per test

Met de PSA test wordt het bloed getest op de stof PSA. Een verhoogde hoeveelheid van deze stof kan wijzen op de aanwezigheid van prostaatkanker.

€ 44,- per test

Met het schildklier bloedonderzoek wordt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon in het bloed gemeten. Deze hormonen kunnen de aanleiding zijn van klachten.

€ 29,- per test

Testosteron, het sleutelhormoon dat we allemaal kennen van mannelijke fysieke kenmerken en gezondheid. Dit hormoon speelt een essentiële rol in het algemene welzijn. et deze testosteron test kun je eenvoudig en snel zelf je testosteron niveau testen en een eventueel testosteron tekort signaleren.

€ 50,- per test

Soa test afnemen? Dat kan bij SaniTest. Onze test onderzoekt de volgende drie soa’s: Chlamydia, gonorroe en trichomona.

€ 75,- per test

Sport speelt een essentiële rol in ons dagelijks leven, en het bevordert zowel onze fysieke als mentale welzijn. Het is van belang om naar je lichaam te luisteren en je bewust te zijn van je fysieke conditie. Daarom bieden wij de Sporters check aan.

€ 90,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de uitgebreide gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 28 bepalingen.

€ 190,- per test

Veganisme vereist zorgvuldige aandacht voor voedingsinname om tekorten te voorkomen. Een veganistisch voedingspatroon verhoogd namelijk het risico op een tekort aan specifieke voedingstoffen. Daarom biedt SaniTest de mogelijkheid voor preventief bloedonderzoek doormiddel van deze vegan check.

€ 99,- per test

Tekorten of overschot aan vitamine B1 (thiamine), B6 (pyridoxine), B11 (foliumzuur) en B12 op sporen? Doe dan de vitamine test bij SaniTest.

€ 75,- per test

Reserveringssysteem

Laden...

Algemene vragen

Een afspraak annuleren is tot 24 uur voor de afname mogelijk. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Indien dit later gebeurt zullen er administratie- en annuleringskosten in rekening worden gebracht. 

Vanwege privacy- en veiligheidsredenen is dit helaas niet mogelijk. Het resultaat zal via een beveiligde mail naar u worden toegestuurd. 

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om in het weekend een test in te boeken. Wij streven ernaar om dit in de toekomst wel mogelijk te maken. 

Er is een ding dat u naar de afname mee moet nemen. Dit is een uitgeprinte loopbrief. Deze zal naar uw mail worden opgestuurd wanneer u een afspraak heeft ingepland. 

Uiteraard willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u in 3 eenvoudige stappen een test bestellen: 

  • Klik op de gewenste test. 
  • Klik vervolgens op maak een afspraak. 
  • Kies de gewenste locatie en tijd en controleer of de juiste test staat aangegeven. 
  • Vul de benodigde gegevens in. 
  • Om de order af te ronden voert u de betaling uit via een van de aangegeven betalingsmogelijkheden. 

Zodra jouw bestelling is afgerond ontvangt u van ons per mail een bevestiging van uw bestelling. Hierin vind je meer informatie over de vervolgstappen van de test. 

Met uw gegevens wordt op een professionele manier omgegaan. De opgegeven gegevens zullen na de afspraak 1 maand worden bewaard. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd.  Alleen de e-mail zal worden bewaard voor nieuwsbrieven of marketingdoeleinden. 

Dit is afhankelijk van de test die u heeft besteld. Dit kunt u vinden in de omschrijving die bij de test staat. 

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We helpen u graag. Stuur ons een e-mail op info@SaniTest.nl met uw vraag. Heeft u een vraag over uw bestelling? Vermeld dan ook het bestelnummer. Het is ook mogelijk om het  contactformulier op onze website te gebruiken of te bellen naar 010-322-0800. 

Nee u hoeft geen account te hebben om een bestelling te plaatsen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We helpen u graag. Stuur ons een e-mail op info@SaniTest.nl met uw vraag. Heeft u een vraag over uw bestelling? Vermeld dan ook het bestelnummer. Het is ook mogelijk om het  contactformulier op onze website te gebruiken of te bellen naar 010-322-0800.