Heb je het vermoeden dat je een inhalatieallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 60,- per test

Heb je het vermoeden dat je een voedselallergie hebt? Doe dan onze allergie test. Via onze test kan je zien of je gevoelig bent voor bepaalde allergenen. 

€ 60,- per test

Onze antistoffen test wordt afgenomen door het bloedafname team van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel…

€ 40,- per test

Denkt u bloedarmoede te hebben? Doe dan de test. Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem en geïrriteerd zijn.

€ 32,- per test

Ongeveer een kwart van alle mensen heeft te maken met een hoog Cholesterol. Meet je cholesterol door een Cholesterol test te doen via SaniTest.

€ 50,- per test

Voor de diabetes test wordt je bloedsuikerwaarde gemeten. Deze bloedtest wordt afgenomen en geanalyseerd door het IJsselland ziekenhuis.

€ 32,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de basis gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 21 bepalingen.

€ 120,- per test

Van veel factoren, waaronder een groot aantal bloedwaarden, is bekend dat zij iets kunnen vertellen over het risico op Hart- en vaatziekten. Als er sprake is van een verhoogd risico, kan je hier rekening mee houden door bijvoorbeeld leefstijlaanpassingen en/of medicatie.

€ 50,- per test

Bij SaniTest boek je een PCR-Test in Capelle aan den IJssel. Het afnemen van de PCR-test duurt maximaal 15 minuten, deze…

€ 65,- per test

Met de PSA test wordt het bloed getest op de stof PSA. Een verhoogde hoeveelheid van deze stof kan wijzen op de aanwezigheid van prostaatkanker.

€ 44,- per test

Met het schildklier bloedonderzoek wordt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon in het bloed gemeten. Deze hormonen kunnen de aanleiding zijn van klachten.

€ 29,- per test

Testosteron, het sleutelhormoon dat we allemaal kennen van mannelijke fysieke kenmerken en gezondheid. Dit hormoon speelt een essentiële rol in het algemene welzijn. et deze testosteron test kun je eenvoudig en snel zelf je testosteron niveau testen en een eventueel testosteron tekort signaleren.

€ 50,- per test

Je Corona sneltest in Capelle aan den IJssel laten afnemen? Dat kan bij SaniTest. Het type test die wij gebruiken is: ‘Roche SARS-CoV…

€ 35,- per test

Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test (25 stuks) voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Vereist geen…

€ 105,- per test

Soa test afnemen? Dat kan bij SaniTest. Onze test onderzoekt de volgende drie soa’s: Chlamydia, gonorroe en trichomona.

€ 75,- per test

Sport speelt een essentiële rol in ons dagelijks leven, en het bevordert zowel onze fysieke als mentale welzijn. Het is van belang om naar je lichaam te luisteren en je bewust te zijn van je fysieke conditie. Daarom bieden wij de Sporters check aan.

€ 160,- per test

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de uitgebreide gezondheidscheck van SaniTest. Met deze check wordt je getest op 28 bepalingen.

€ 190,- per test

Veganisme vereist zorgvuldige aandacht voor voedingsinname om tekorten te voorkomen. Een veganistisch voedingspatroon verhoogd namelijk het risico op een tekort aan specifieke voedingstoffen. Daarom biedt SaniTest de mogelijkheid voor preventief bloedonderzoek doormiddel van deze vegan check.

€ 99,- per test

Tekorten of overschot aan vitamine B1 (thiamine), B6 (pyridoxine), B11 (foliumzuur) en B12 op sporen? Doe dan de vitamine test bij SaniTest.

€ 75,- per test

Wilt u een betrouwbare zwangerschapstest af laten nemen? Dat kan bij SaniTest. Hogere kwaliteit dan bij de drogist en onderzocht in een lab.

€ 47,- per test

Reserveringssysteem

Laden...