Onze diensten

Corona PCR-test in Capelle aan den IJssel

SaniTest neemt zijn Coronatesten in Capelle aan den IJssel af. Het afnemen van de PCR test duurt maximaal 15 minuten, deze handeling wordt uitgevoerd door medewerkers van het IJsselland ziekenhuis. 

De testresultaten van de PCR test ontvang je binnen 24 uur

Bij deze uitslag ontvang u ook een certificaat.  Het certificaat van de PCR test is gecertificeerd om mee te reizen. Daarnaast word dit certificaat geaccepteerd door werkgevers en voldoet het aan de richtlijnen van het RIVM.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

€ 79

Coronatesten in Capelle aan den IJssel

 

Spoed corona PCR-test

Ga je reizen of op vakantie dan is de PCR test vaak verplicht. Doe je coronatest bij het IJsselland ziekenhuis.

Het afnemen van de test duurt maximaal 15 minuten, deze handeling wordt uitgevoerd door medewerkers van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. 

Bij een versnelde test moet de afname voor 11:00 plaatsvinden, de testresultaten en het reiscertificaat ontvang je dezelfde dag nog. 

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

€ 80,-

Coronatesten in Capelle aan den IJssel

Corona sneltest (antigeen)

SaniTest neemt zijn Coronatesten in Capelle aan den IJssel af. De Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Deze test vereist geen instrumenten en levert resultaten binnen 1 dag. De uitvoer van deze test kan het beste door een zorgverlener uitgevoerd worden.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

€ 45,-

sneltest Capelle aan den IJssel

 

Corona Antistoffen test

De Serologie test (antistoffen test) toont aan of u antistoffen tegen het coronavirus heeft.  Deze zijn meestal na +/- 2 tot 3 weken na het ontstaan van de verkoudheidsklachten in het bloed te vinden. Daarnaast worden er in het lichaam automatisch antistoffen aangemaakt wanneer u een vaccinatie heeft gehad.

Doe je coronatest bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

In het laboratorium zal een zogenoemde ELISA test worden uitgevoerd. Met deze techniek kan worden gekeken of u antistoffen heeft tegen het Corona virus. Het bloed zal worden opgevangen en naar ons laboratorium worden gestuurd. 

Vandaag getest? Dan ontvangt u binnen 1 á 2 werkdagen per mail uw resultaat rechtstreeks vanuit het laboratorium. In het weekend nemen wij geen Serologie testen af.

Klik hier voor de veelgestelde vragen

 € 40,-

 
corona antistoffen test in Capelle aan den IJssel

Reserveringssysteem

Laden...