Testen op locatie

Mijn naam is Afaf Asli,

Zelfstandige ondernemer onder de naam Allround pre- analytische care. Allround PAC staat voor een hoog kwalitatief resultaat waarbij gedreven en gespecialiseerde medewerker wordt ingezet voor het uitvoeren van bloedafnames of afnames van andere lichaamssubstanties voor het testen op virussen en infecties zoals corona.

Dankzij de deskundigheid en jarenlange ervaring kan iedereen rekenen op een fijne en juiste behandeling.
Hoe makkelijk zou het voor u, uw cliënten/patiënten zijn om een beroep te kunnen doen op 24 uurs service waarbij u niet tot de volgende ochtend, tijdens kantooruren moet wachten om een afname te laten uitvoeren.

Een hele afdeling in Quarantaine, uw patiënten nog niet kunnen laten starten met de behandeling omdat de avond, weekend of feestdagen er tussen vallen? Erg vervelend en jammer want het kan allemaal zoveel makkelijker. 

Als u vaak tegen dit probleem aan loopt kunt u contact op met Sanitest en samen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. In samenwerking met Sanitest zorgt PAC ervoor dat het afnemen van een coronatest of een bloedafname buiten kantooruren ook mogelijk wordt.

Voor een cito/spoedafname buiten kantooruren zijn wij altijd beschikbaar. Allround PAC verzorgt de afnames op locatie in uw zorginstelling maar ook aan huis bij patiënten.
Uiteraard wordt ook zorg gedragen voor het afgeven van het materiaal bij het laboratorium van het IJsselland ziekenhuis.

PCR test in Capelle aan den IJssel
corona testen op locatie

Testen op de werkvloer

Bij SaniTest is het mogelijk om uw medewerkers op de werkvloer te laten testen. Wij sturen dan één van onze specialisten.

Uitslag

Kijk naar de productlijst om te kijken hoe snel u de uitslag krijgt van de soort test die wordt uitgevoerd.

RIVM gevalideerd

Alle testen die wij gebruiken zijn gevalideerd door het RIVM.

Testen op locatie