Corona sneltest Capelle aan den IJssel

Je corona sneltest in Capelle aan den IJssel laten afnemen? Dat kan bij SaniTest. 

Het type test die wij gebruiken is: ‘Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test’. Onze test kan gebruikt worden om een infectie vast te stellen of om toegang te krijgen tot een evenement.

De corona sneltest zal worden afgenomen door het afnamepersoneel van het IJsselland ziekenhuis. De uitslag van de sneltest ontvangt u dezelfde dag nog.

Indien u de test wil gebruiken voor de toegang tot een evenement, zullen wij voor u een geschikt certificaat samenstellen.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

sneltest Capelle aan den IJssel

Test locatie

De locatie voor het afnemen van onze testen is gelegen bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Het adres van deze locatie is: 

Prins Constantijnweg 2 

2906 ZC  

Capelle aan den IJssel 

Veelgestelde vragen Sneltest

Deze corona sneltest is bedoeld voor mensen die snel willen weten of ze besmet of toegang willen tot een evenement. Na afname wordt de test in onze teststraat uitgevoerd en ontvangt u dezelfde dag de uitslag.

De uitslag van de sneltest kan niet gebruikt worden voor een geldig reiscertificaat.

Bij een negatieve testuitslag ontvangt u een certificaat met de uitslag van de test. Dit certificaat bevat het type en merk test met de uitslag, datum en tijdstip. Dit certificaat ontvangt u via een beveiligde email.

Heeft u een certificaat nodig om mee te reizen? Kies dan voor de PCR-test. Deze bieden wij ook aan, en wordt door de meeste landen vereist bij inreis.

Sanitest gebruikt de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test.

Deze test is CE-gecertificeerd en goedgekeurd voor gebruik door professionele beroepsbeoefenaren. De sneltest is door het RIVM gevalideerd en wordt ook bij de GGD gebruikt.

Het is goed om er rekening mee te houden dat geen enkele test perfect is. Een negatieve uitslag betekent niet dat u met 100% zekerheid geen corona heeft. De testen die wij gebruiken hebben een sensitiviteit (gevoeligheid) van 93 – 96%, dit is hoog genoeg  voor een betrouwbare uitslag.

Heeft u klachten maar een negatieve testuitslag? Het advies luidt dan nog steeds om thuis in quarantaine te gaan en u bij de GGD te laten testen.