PCR test Capelle aan den IJssel

Bij SaniTest boek je een PCR test in Capelle aan den IJssel. Het afnemen van de PCR test duurt maximaal 15 minuten, deze handeling wordt uitgevoerd door medewerkers van het IJsselland ziekenhuis. 

De testresultaten van de PCR test ontvang je binnen 24 uur

Bij deze uitslag ontvang u ook een certificaat.  Het certificaat van de PCR test is gecertificeerd om mee te reizen. Daarnaast word dit certificaat geaccepteerd door werkgevers en voldoet het aan de richtlijnen van het RIVM.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

PCR test in Capelle aan den IJssel

Test locatie

De locatie voor het afnemen van onze testen is gelegen bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Het adres van deze locatie is: 

Prins Constantijnweg 2 

2906 ZC  

Capelle aan den IJssel 

Veelgestelde vragen

Internationaal zien we dat de corona PCR test test met verklaring vaak 1 tot 2 dagen geldig is. Landen hanteren verschillende eisen met betrekking tot de geldigheid van een corona pcr test. Controleer te alle tijde de specifieke eis voor je bestemming, kijk hier op de site van de overheid om te kijken wat geld voor uw vakantiebestemming. Zo voorkom je dat je met een verlopen certificaat aankomt. 

Ja, u krijgt bij een negatieve PCR test uitslag een certificaat van SaniTest. Hier zit ook een rapportage bij van uw coronatest samengesteld door het laboratorium van het IJsselland ziekenhuis. Dit certificaat is geschikt om mee te reizen en voor toegang tot evenementen.

Nee. De coronatest wordt afgenomen door gespecialiseerde medewerkers van het IJsselland ziekenhuis.  

Ja. Al onze PCR testen worden onderzocht in het gecertificeerde laboratorium van het IJsselland Ziekenhuis. Zij maken gebruik van ISO-gecertificeerd.

Aangezien het voor de betrouwbaarheid van de test van belang is dat deze door professionals worden afgenomen kan de afname alleen plaatsvinden bij onze partner  het IJsseland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. 

U kunt in ons reserveringssysteem kijken welke tijden er beschikbaar zijn voor de afname van uw PCR test.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze aan ons stellen via ons contactformulier onder het kopje