Onze diensten

PCR-test

€ 79,-

Ga je reizen of op vakantie dan is de PCR test vaak verplicht. Het afnemen van de test duurt maximaal 15 minuten, deze handeling wordt uitgevoerd door medewerkers van het IJsselland ziekenhuis. De testresultaten van de PCR test en het reiscertificaat ontvang je binnen 24 uur.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Versnelde PCR-test

€ 89,-

Ga je reizen of op vakantie dan is de PCR test vaak verplicht. Het afnemen van de test duurt maximaal 15 minuten, deze handeling wordt uitgevoerd door medewerkers van het IJsselland ziekenhuis. Bij een versnelde test moet de afname voor 11:00 plaatsvinden, de testresultaten en het reiscertificaat ontvang je dezelfde dag nog. 

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Corona sneltest (Antigeen test)

€ 45,-

De Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Deze test vereist geen instrumenten en levert resultaten binnen 1 uur minuten. De uitvoer van deze test kan het beste door een zorgverlener uitgevoerd worden.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Antistoffentest

€ 40,-

De Serologie test (antistoffentest) toont aan of u antistoffen tegen het coronavirus heeft. Deze zijn meestal na +/- 2 tot 3 weken na het ontstaan van de verkoudheidsklachten in het bloed te vinden. Daarnaast worden er in het lichaam automatisch antistoffen aangemaakt wanneer u een vaccinatie heeft gehad.

In het laboratorium zal een zogenoemde ELISA test worden uitgevoerd. Dit is dus geen sneltest! Met deze techniek kan worden gekeken of u antistoffen heeft tegen het Corona virus. Het bloed zal worden opgevangen en naar ons laboratorium worden gestuurd. 

Vandaag getest? Dan ontvangt u binnen 1 á 2 werkdagen per mail uw resultaat rechtstreeks vanuit het laboratorium. In het weekend nemen wij geen Serologie testen af.

Klik hier voor de veelgestelde vragen

Reserveringssysteem

Laden...