Over onze coronatest

Kies je Test

U kunt uw afspraak indienen op de gewenste tijd via het reserveringssysteem.

Meer informatie

Testduur

Als u op het gekozen moment aanwezig bent op de testlocatie, duurt het afnemen van de test niet langer dan 5 minuten.

Meer informatie

Jouw uitslag

De uitslag van uw PCR-test ontvangt u binnen 24 uur. Als u gekozen heeft voor een versneld proces ontvangt u dezelfde dag nog de uitslag. 

Meer informatie

Handig om te weten

Als u de afgelopen twee maanden besmet bent geweest met het coronavirus heeft het geen zin om een PCR test te doen, deze is dan namelijk altijd positief.
Meer Informatie

Maak je afspraak

U kunt uw afspraak indienen op de gewenste tijd via het reserveringssysteem. Doordeweeks van 9:00 tot 16:45. In het weekend zijn wij gesloten.

Testduur

Als u op het gekozen moment aanwezig bent op de testlocatie, duurt het afnemen van de test niet langer dan 5 minuten. De afname vindt plaats bij de bloedafname van het IJsseland ziekenhuis. Hier neemt ons personeel de test af doormiddel van een swab of bloedafname.

Jouw uitslag

De uitslag van uw PCR-test ontvangt u binnen 24 uur. Als u gekozen heeft voor een versneld proces ontvangt u dezelfde dag nog de uitslag. SaniTest biedt ook andere testen aan. De duur van deze uitlagen staan in de beschrijving van het product.

Handig om te weten

Als u de afgelopen twee maanden besmet bent geweest met het coronavirus heeft het geen zin om een PCR test te doen, deze is dan namelijk altijd positief. Dit komt omdat er dan hoogstwaarschijnlijk nog antistoffen in je bloed zitten.Een sneltest kan wel al een negatieve uitslag aangeven.