Corona sneltest kit kopen (25 stuks)

€ 150,-

Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. Vereist geen instrumenten en levert resultaten binnen 15 minuten. De uitvoer van deze test kan het beste door een zorgverlener uitgevoerd worden.

Veelgestelde vragen

De antigeen sneltest is bedoeld voor mensen die snel willen weten of ze besmet zijn met het coronavirus. Na afname wordt de test in onze teststraat uitgevoerd en ontvangt u na 15 minuten de uitslag.

Bij een negatieve testuitslag ontvangt u een certificaat met de uitslag van de test. Dit certificaat bevat het type en merk test met de uitslag en datum en tijdstip en naam en BIG-nummer van de verantwoordelijke artsen. Dit certificaat ontvangt u via een beveiligde email.

Heeft u een certificaat nodig om mee te reizen? Kies dan voor de PCR-test. Deze bieden wij ook aan, en wordt door de meeste landen vereist bij inreis.

Rotterdam Sneltest gebruikt de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test.

Deze test is CE-gecertificeerd en goedgekeurd voor gebruik door professionele beroepsbeoefenaren. De sneltest is door het RIVM gevalideerd en wordt ook bij de GGD gebruikt.

Het is goed om ermee rekening te houden dat geen enkele test perfect is. Een negatieve uitslag betekent niet dat u met 100% zekerheid geen corona heeft. De testen die wij gebruiken hebben een sensitiviteit (gevoeligheid) van 93 – 96%, wat hoog genoeg is voor een betrouwbare uitslag.

Heeft u klachten maar een negatieve testuitslag? Het advies luidt dan nog steeds om thuis in quarantaine te gaan en u bij de GGD te laten testen.